Puubriketit

Puubrikettimme valmistetaan tasalaatuisesta, kuorettomasta ja kuivasta mäntypurusta tai lehtipuusta. Puubrikettien raaka-aine on puusepänteollisuuden sivutuotetta kuten höylälastua tai sahanpurua. Tämä raaka-aine on aina koneellisesti kuivattua ja siksi puubriketit sisältävät paljon lämpöenergiaa.

Puubriketit puristetaan kasaan hydraulisesti, jolloin puun sisältämät sidosaineet sulavat ja jähmettyvät puristamisen jälkeen. Tämän takia puubrikettien valmistamiseen ei tarvita keinotekoisia lisäaineita. Myöskään polttamiseen ei tarvita mitään lisälaitteita ja briketit palavat muotonsa säilyttäen puhtaasti, tehokkaasti ja räiskymättä.

Tutustu Hot-tuotesarjan tuotteisiin Hot-puubriketti, Hot-Brikettiklapi ja Hot-Brikettiklapi Mix ja löydä paras vaihtoehto juuri sinun tulisijasi lämmittämiseen. Uteman.fi myy brikettiä kotiin kuljetettuna ja edullisesti. Tilaa siis ekologiset ja helppokäyttöiset briketit netistä tai etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Saat Hot-puubriketeillä lämpimäksi kiukaat ja talot; usko pois - kun näitä käytät voit unohtaa halot! Hot-puubriketit myös mukavan tunnelman luovat; ne palavat kauan ja paljon lämpöä suovat.