Hot-Brikettiklapi Mix

HOT-brikettiklapi Mix on laadukas ja ekologinen 100 % polttopuu. Hot-Brikettiklapi Mix on valmistettu puusepänkuivasta mänty (90 %) ja koivu (10 %) raaka-aineesta. Korkean lämpöarvonsa (5,60 kWh/kg/ka) ja tiiviin pakkauksen ansiosta Hot-brikettiklapi Mix on helppo, edullinen ja siisti vaihtoehto öljylle ja haloille. Hot-brikettiklapi Mix on myös erittäin helppo käyttää, koska se katkeaa kevyesti käsin.

Yksi lavallinen (lavan koko 800 x 1200 x 1500 mm) Hot-brikettiklapi Mixiä riittää noin vuoden polttopuiksi normaalissa keskikoisessa varaavassa takassa. Yksi lavallinen Hot-brikettiklapi Mixiä vastaa noin 7-9 irtokuutiota puuklapeja.

HOT-brikettiklapi Mix pakkaus sisältää tuoteselosteen, joten tiedät aina mitä ostat. Kun tuotteen hinta sidotaan sen energiasisältöön, kuluttajana tiedät tarkasti ostamasi lämpöenergian todellisen hinnan. Hot-brikettiklapi Mixissä polttopuun hinta ei ole sidottu pelkkään tilavuusmittaan, vaan puun energiasisältöön. Tuoteselosteestamme näet polttopuun määrän, kosteuden, energiasisällön ja valmistus- ja kuivaushistorian.

Tuotteemme sopii kodin kaikkiin tulisijoihin ja sitä voi polttaa ilman lisälaitteita. Noudata tulisijavalmistajan antamia ohjeita polttopuun määrästä, kun poltat Hot-brikettiklapi Mixiä. Hot-brikettiklapi Mixin myynti verkkokaupassamme tai hyvin varustelluissa rautakaupoissa ympäri maan.

HOT-brikettiklapi Mixin ominaisuudet


  • 100 % polttopuu
  • Huikea lämpöarvo, 5,60 kWh/kg/ka
  • Turvallinen, ei räisky eikä kipinöi
  • Pienet päästöt, rikkipitoisuus alle 0,02 %
  • Kuivaa puuta, kosteuspitoisuus vain n. 7 %
  • Tuoteseloste, tiedät tarkasti mitä ostat
  • Korkea palamishyötysuhde, mitätön tuhkapitoisuus
  • Tiivis puu hyvin pakattuna on helppo varastoida
  • Katkeaa helposti käsin
  • Säilytetään kuivassa tilassa tai katoksen alla


Hot-brikettiklapi Mix tuotetiedot

Yksi lavallinen (800 x 1200 x 1500mm)) Hot-brikettiklapi Mixiä painaa 840 kg. Yksi lava vastaa n. 7-9 heittokuutiota puuklapeja. Brikettiklapi Mix on puristettu ilman lisäaineita. tuotteen tiheys (massa): 1L = 1,012kg (1,012g/cm3). Hot-brikettiklapi Mixin voit katkaista helposti käsin.

Hot-Brikettiklapi Mixin käyttökohteet

Hot-Brikettiklapi Mixin käyttökohteita ovat ala- tai yläpalokeskuskattilat, varaavat takat, valurautatakat, kiertoilmatakat, avotakat, saunankiukaat, nuotiot, grillit ym.

Toimitukset

Hot-brikettiklapi Mix toimitetaan jakeluautolla suoraan asiakkaalle. Toimitukset onnistuvat ympäri Suomen. Isot erät toimitetaan sopimuksen mukaan.

Hot-brikettiklapi Mix pakkaukset


Muovipakkaus

- Paino 10 kg
- Yhden brikettiklapipalan koko 95 x 300 mm
- Paketissa on 5 brikettiklapipalaa
- Pakkauksen koko 95 x 300 x 475 mm
- Kuristemuovipaketti

Eurolava

- 84 x 10 kg pakettia
- Paino 840kg
- Lavan mitat 800 x 1200 x 1500 mm

Suursäkki

- 425 x 2 kg Hot-Brikettiklapi mix
- Paino 850kg
- Lavan mitat 800 x 1200 x 1750mm
- Sisältää hajamittaisia paloja, joiden halkaisija on 95 mm

Siirry verkkokauppaan