Ympäristöystävälliset puubriketit,
100% polttopuuta

Gold-Smoke HOT-savustuspuru

HOT-tuotesarjan Gold-Smoke savustuspuru muodostaa runsaasti kullanruskeaa puhdasta savua, joka antaa savustettavaan ruokaan kauniin pinnan ja maukkaan maun. Gold-Smoke – makean savustamisen puolesta!

Gold-Smoke savustuspuru on valmistettu erikoismenetelmällä kaikenlaiseen ruoan savustamiseen ja erityisen herkullisesti sillä onnistuu tietenkin kalan savustus. Savustuspuru on valmistettu kuoritusta erikoiskuivatetusta, valikoidusta puhtaasta tervalepän sydänpuusta. Täysin kuiva hake muodostaa runsaasti kullanruskeaa puhdasta savua. Hakkeen väristäkin voit päätellä sen savun värin! Savustuslastut on pakattu uudelleen suljettaviin pusseihin, joten kalan savustaminen onnistuu kerran jos toisenkin.

Kun ahti suo saaliin, silloin savustetaan kalaa; eikä puhdasta savua voi olla koskaan liikaa. Hanki itselles kunnon savustuspuru; niin unohtuu kalamiehen viimeinenkin suru!

Gold-Smoke savustuspurun ominaisuudet


  • Sopii kaikenlaiseen savustamiseen
  • Runsaasti kullanruskeaa savua, maukas!
  • Uudelleen suljettava pussi
  • Ei sisällä puun kuorta
  • Erittäin kuivaa, savuaa jo matalissa lämpötiloissa


Gold-Smoke Tuotetiedot

Tuote on valmistettu valikoidusta, erikoismenetelmällä kuoritusta, kuivatetusta puhtaasta tervaleppäpuusta. Tuote ei sisällä lainkaan puunkuorta, vain tervalepän sydänpuuta. Savustuspurun valmistamiseen käytetty tervaleppä on lämpökuivattu ennen hakettamista.

Tuotepakkaus

- 3 litraa/pussi
- Myyntierässä yhteensä 30 litraa


Siirry verkkokauppaan