Hot-Puubriketti

HOT-puubriketti on laadukas ja ympäristöystävällinen 100 % polttopuu. Briketti on valmistettu tasalaatuisesta, kuorettomasta ja kuivasta mäntypurusta. Tehokkaan palamisen ja tuotteen tiiviin pakkauksen ansiosta Hot-puubriketti on helppo, edullinen ja siisti vaihtoehto öljylle ja haloille.

Hot-puubrikettien pakkaus sisältää tuoteselosteen, joten tiedät aina mitä ostat. Kun tuotteen hinta sidotaan sen energiasisältöön, kuluttajana tiedät tarkasti ostamasi lämpöenergian todellisen hinnan. Hot-puubriketissä polttopuun hinta ei ole sidottu pelkkään tilavuusmittaan, vaan puun energiasisältöön. Tuoteselosteestamme näet polttopuun määrän, kosteuden, energiasisällön ja valmistus- ja kuivaushistorian.

Tuotteemme sopii kodin kaikkiin tulisijoihin ja sitä voi polttaa ilman lisälaitteita. Noudata tulisijavalmistajan antamia ohjeita polttopuun määrästä, kun poltat Hot-puubrikettejä. Hot-puubrikettien myynti verkkokaupassamme tai hyvin varustelluissa rautakaupoissa ympäri maan.

HOT-puubriketin ominaisuudet


  • 100 % polttopuu
  • Turvallinen, ei räisky eikä kipinöi
  • Puhdas tuote, pienet päästöt
  • Kuivaa puuta, kosteuspitoisuus vain 7 %
  • Mukana tuoteseloste, tiedät tarkaan mitä ostat
  • Korkea palamishyötysuhde, mitätön tuhkapitoisuus
  • Tiivis puu hyvin pakattuna on helppo varastoida
  • Säilytetään kuivassa tilassa tai katoksen alla


Hot-puubriketti tuotetiedot

Yksi kuutio (1 m³) Hot-puubrikettiä painaa n. 1000 kg. Yksi kuutio vastaa n. 6-8 heittokuutiota koivuhalkoja. 10 kg brikettiä vastaa n. 5 l polttoöljyä.

Käyttökohteet

Briketin käyttökohteita ovat ala- tai yläpalokeskuskattilat, varaavat takat, valurautatakat, kiertoilmatakat, avotakat, saunankiukaat, nuotiot, grillit ym.

Toimitukset

Hot-puubriketit toimitetaan jakeluautolla suoraan asiakkaalle. Toimitukset onnistuvat ympäri Suomen. Isot erät toimitetaan sopimuksen mukaan.

Hot-puubriketti myyntipakkaukset


Muovipakkaus

- Paino 10 kg
- Yhden brikettipalan koko 90 x 63 x 153 mm
- Paketissa on 12 briketinpalaa
- Pakkauksen koko 200 x 155 x 380 mm
- Kuristemuovipaketti

Lavapakkaus

- 960 kg
- 96 pakettia ( à 10 kg )
- Kertakäyttölava
- Lavan koko 800 x 1200 x 1500 mm
- Kuristemuovisidottu


Siirry verkkokauppaan